About

Essensuals Hairdressing

Wij zijn Essensuals
Hairdressing

ESSENSUALS Hairdressing staat voor ‘creativiteit en kwaliteit’. Dit komt tot uiting in de kleurrijke kapsalon. Graffiti & Clean! Graffiti staat voor creativiteit in onze kapsalons en wit voor onze strakke inrichting en technische manier van werken. Het team van ESSENSUALS Hairdressing is zeer ervaren in de kappersbranche en volgt zijn trainingen bij de wereldwijde kappersmerk TONI&GUY Academy in Nederland. Momenteel zijn er 729 ESSENSUALS salons in 38 landen. 

De dames Gaby Vernooij en Joyce Kranendonk zijn er trots op dat de 1e kapsalon op 1 oktober 2020 de deuren heeft geopend. Deze formule valt net als TONI&GUY NL onder het formulehuis J&G. De formule Essensuals staat voor URBAN FAMILIES, in de ruimste zin van het woord. Onze prijzen zijn genderneutraal en kids tot 5 jaar worden gratis geknipt bij bezoek van 1 betalende volwassene.

Het team van ESSENSUALS Hairdressing staat voor jullie klaar. De stylisten staan vooral bekend om hun creativiteit en vaktechniek. Iedere stylist is geschoold volgens de TONI&GUY vaktechniek en worden jaarlijks op de hoogte gehouden van de laatste trends en technieken.

Wij zijn ESSENSUALS Hairdressing!